Projectleider Ontwikkeling

in Sint-Andries

Al sinds 1974 geldt Danneels als één van de specialisten in de ontwikkeling van nieuwe woon- en leefomgevingen. Danneels voert tal van verkavelingsprojecten uit, goed voor 300 bouwgronden en 140 woningen per jaar. Kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid staan bij ons bedrijf steeds centraal. Kopen bij Danneels is dan ook investeren met vertrouwen...

http://www.danneels.be

Als projectleider ontwikkeling ben je de schakel tussen de aankoop en de gemeentebesturen, studiebureaus en landmeters. Je helpt bij de realisatie van projecten voor de residentiële markt en je onderhandelt met alle partijen met als doel gronden te ontwikkelen en verkoop klaar te maken.

Je volgt werfvergaderingen en ziet vorderingsstaten en facturen na. Je bezoekt gemeentebesturen, volgt aanbestedingen en opleveringen op, je ontwerpt de eerste schetsen,….

Voor onze grondinkopers werk je de eerste schetsen uit via 2D visualisaties zodat zij kunnen inschatten wat de mogelijkheden kunnen zijn voor potentiële aankoopbare gronden.

·         Bij voorkeur heb je een opleiding tot landmeter gevolgd met kennis / notie van ruimtelijke ordening en de wetgeving of een hogere opleiding bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring.

·         Je kan gestructureerd en zelfstandig werken.

·         Je communiceert vlot op verschillende niveaus.

·         Je ben flexibel en creatief ingesteld.

·         Je bent analytisch, hebt inzicht, werkt procesmatig en je bent ordelijk.

·         Je bent vertrouwd met Autocad of een bouw gerelateerde software.

·         Kennis van 3D visualisaties is een pluspunt.

·         Je komt terecht in een familiale KMO met een passie voor bouw en mensen waar kwaliteit en innovatie voorop staan.

·         De waarden kwaliteit, vertrouwen, samen en fier zijn een onderdeel van ons DNA

·         Je krijgt de ruimte voor persoonlijke groei, ondernemerschap en een langdurige samenwerking.

·         Wij zijn een zeer stabiele en dynamische organisatie, die elke dag opnieuw naar nog beter streeft.

·         Je komt terecht in ons kantoor te Brugge waar je samen met je andere collega’s werkt aan de toekomst van Danneels.

·         We bieden je een contract van onbepaalde duur en je kan rekenen op een correct salaris evenredig je ervaring.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier