Kom jij ons hartverwarmend team versterken?

WE BUILD PEOPLE HAPPY

Openstaande vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Het DNA van Danneels

Kwaliteit

Al meer dan 45 jaar staat de naam Danneels synoniem voor kwaliteit. We selecteren de mooiste locaties en werken met de beste materialen. Met onze klanten en medewerkers bouwen we elke dag aan een lange termijn relatie. In elk contact willen we zorg dragen voor die kwaliteit. Dat doen we transparant, in een open dialoog. Goede afspraken maken goede vrienden.

Fier

Wij zoeken unieke mensen met een passie voor bouw en vastgoed die net dat beetje verder willen gaan. Dynamische collega’s die trots willen zijn op de input die ze leveren. Danneels innoveert en bouwt aan een sterk verhaal. We willen een werkgever zijn die jou kansen biedt en waarop je terecht fier kan zijn.

Vertrouwen

Op basis van een open en eerlijke communicatie willen we bouwen aan een lange termijn relatie. Gebaseerd op respect, voor elkaar, ons bedrijf en onze klanten. Wij bieden jou zekerheid, stabiliteit en heel wat kansen. We staan open voor jouw frisse kijk en hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij ons vind je heel wat mensen met een lange staat van dienst. Onze klanten zien graag een vertrouwd gezicht.

Samen

Wij willen samen met onze klanten, partners en medewerkers bouwen aan een toekomst. Dit willen we doen met een persoonlijke aanpak in een positieve werksfeer. Wat wij doen, kan niemand alleen. Het is het resultaat van de inspanningen van iedereen, samen. En elke schakel in onze ketting is belangrijk.

Benieuwd naar ons team?

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Danneels in beeld ?

Danneels Brugge / Duffel

Contacteer ons vandaag nog.

Sinds 1974
Woonprojecten + 500
Vestigingen 2

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?