Projectcoördinator

in Duffel

Danneels wil mensen gelukkig maken met kwalitatieve woonprojecten die optimaal in hun omgeving zijn geïntegreerd.

We streven naar kwaliteit. In onze woningen, woonbuurten en onze job. Voor onze klanten, onze omgeving en voor onszelf. En dat doen we al bijna 50 jaar lang.

Kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid staan bij ons bedrijf steeds centraal. Kopen bij Danneels is dan ook investeren met vertrouwen.

http://www.danneels.be

Danneels is een groeibedrijf. We staan niet stil en blijven knallen. Er komen weer heel wat nieuwe projecten in Antwerpen aan en daarom zoeken we versterking. We zijn op zoek naar werfleiders, mensen die uitblinken in de opvolging van onze diverse bouwprojecten. Als projectcoördinator ben je een belangrijke schakel in onze groei, en krijg je de kans om mee te bouwen aan de toekomst van Danneels.

Er ligt op jou een leuke uitdaging te wachten waarin je je actuele kennis van bouw ten volle zal kunnen benutten. Elke dag ben je het aanspreekpunt voor onze aannemers. Voor de coördinatie en opvolging van de aan jou toegewezen projectwoningen in opbouw neem jij je verantwoordelijkheid. Daarbij werk je nauw samen met de interne klantenbegeleiders, die als contactpersoon fungeren voor onze klanten. Op die manier zorgen jullie als team voor tevreden klanten, elke dag opnieuw.

Wie zoeken wij?

Je profiel:

 • Je hebt een opleiding in een bouwkundige richting genoten of je bent gelijkwaardig door ervaring.

 • Je hebt geen probleem om vroeg op de werf aanwezig te zijn, je bent flexibel ingesteld.

 • Je bent een echte problem solver, communicatief en sociaal.

 • Je kan vlot omgaan met de PC, hebt praktische kennis van het MS Office-pakket en je staat ook administratief je mannetje.

 • Je kan autonoom en zelfstandig projecten opvolgen en afwerken.

Je functie:

 • Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van de aan jou toegewezen projectwoningen in opbouw.

 • Met de vooropgestelde planning in het achterhoofd zorg je ervoor dat elke werf steeds op het juiste moment op de juiste aannemers kan terugvallen.

 • Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen en waarden eigen aan Danneels, te allen tijde nageleefd worden.

 • Als aanspreekpunt voor de onderaannemer en het eigen bedrijf organiseer je werfvergaderingen en ben je het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen.

 • Je bent verantwoordelijk voor de aanbestedingen van de aan jou toegewezen projecten.

 • Je hebt een nauwe samenwerking met de interne klantenbegeleider die de ambassadeur is voor onze klanten.

Wat bieden wij?

 • Je komt terecht in een familiale onderneming met een passie voor bouw en mensen waar kwaliteit en innovatie voorop staan.

 • Je krijgt de ruimte voor persoonlijke groei, ondernemerschap en een langdurige samenwerking.

 • Wij zijn een zeer stabiele en dynamische organisatie, die elke dag opnieuw naar nog beter streeft.

 • Je komt terecht in ons kantoor in Duffel waar je samen met de collega’s van het bouwteam werkt aan de toekomst van Danneels.

 • We bieden je een contract van onbepaalde duur en een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals een firmawagen, smartphone, laptop en groepsverzekering.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?