Calculator

in Sint-Andries

Danneels wil mensen gelukkig maken met kwalitatieve woonprojecten die optimaal in hun omgeving zijn geïntegreerd.

We streven naar kwaliteit. In onze woningen, woonbuurten en onze job. Voor onze klanten, onze omgeving en voor onszelf. En dat doen we al bijna 50 jaar lang.

Kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid staan bij ons bedrijf steeds centraal. Kopen bij Danneels is dan ook investeren met vertrouwen.

http://www.danneels.be

Als calculator krijg je bij ons de kans om mee te bouwen aan de toekomst van Danneels. We hebben jou nodig om te groeien en bovenal ben je een heel belangrijke schakel tussen winst of verlies maken.

Er ligt op jou een enorm grondaanbod te wachten tot deze kunnen bebouwd worden en daarin kan jij mee in de frontlijn staan.

Elke dag ga je creatief om met cijfers en kan je je volledig inleven in onze projecten. Op die manier kan jij voor elke calculatieopdracht je toegevoegde waarde naar boven brengen.

Ben jij dan ook nog iemand die zich kan vastbijten in verschillende projecten en niet snel tevreden is na een eerste analyse…?

Dan ben jij ons cijferbeest die we zoeken 😊

  • Als calculator sta jij in voor de calculatie van onze residentiële bouwprojecten vanaf de ruwbouwfase tot en met de eindafwerking.

  • Je analyseert de voorliggende situatie in functie van de plannen, voert een kostprijsberekening uit op basis van de interne richtlijnen en vraagt in functie daarvan offertes op bij onderaannemers en leveranciers.

  • Je onderzoekt de dossiers tot in het kleinste detail, bekijkt deze in het licht van mogelijke optimalisaties en checkt of de meetstaten volledig zijn.

  • Je stelt de contracten op met onze onderaannemers en toetst de vorderingen in overleg met je collega’s hierop af.

  • Je hebt een hoger technisch diploma van professionele bachelor of master ingenieur op zak of je bent gelijkwaardig door ervaring.

  • Je beschikt over een sterk bouwtechnisch inzicht, staat analytisch sterk en bent rekenkundig ingesteld. Vanzelfsprekend kan je erg geconcentreerd, nauwkeurig en ordelijk werken en vormen deadlines geen enkel probleem voor je.

  • Je stelt je erg flexibel op en weet last minute informatie probleemloos te verwerken.

·        Je komt terecht in een familiale onderneming met een passie voor bouw en mensen waar kwaliteit en innovatie voorop staan.

·        Je krijgt de ruimte voor persoonlijke groei en ondernemerschap.

·        Wij zijn een zeer stabiele en dynamische organisatie, die elke dag opnieuw naar nog beter streeft.

·        Je komt terecht in ons kantoor te Brugge waar je samen met je andere collega’s werkt aan de toekomst van Danneels.

·        We bieden je een contract van onbepaalde duur en een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?