Projectleider Nazorg

in Sint-Andries

Al sinds 1974 geldt Danneels als één van de specialisten in de ontwikkeling van nieuwe woon- en leefomgevingen. Danneels voert tal van verkavelingsprojecten uit, goed voor 300 bouwgronden en 140 woningen per jaar. Kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid staan bij ons bedrijf steeds centraal. Kopen bij Danneels is dan ook investeren met vertrouwen...

http://www.danneels.be

Als Projectleider Nazorg ben je een heel belangrijke schakel tussen onze klanten, onze projectcoördinatoren en onze aannemers. Je treedt in actie van zodra het opleveringsverslag is opgemaakt. Vanaf dan is het jouw taak om alle uit te voeren punten op te lijsten, en door te sturen naar de betrokken aannemers.

Je volgt de afwerkingspunten vlekkeloos op, en communiceert helder en duidelijk naar onze klanten toe. Daarbij vind je het belangrijk dat de klant zich begrepen voelt. Je denkt mee met de klant, en zorgt er mee voor dat alles zo snel mogelijk wordt opgevolgd en opgelost.

Je staat ten dienste van de klant, en communiceert ook vlot met onze eigen projectcoördinatoren, die de werf hebben opgevolgd. Op die manier probeer je steeds op de meest efficiënte manier te streven naar een eindresultaat waarbij alle partijen gelukkig zijn. De projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen, zijn zowel dossiers uit kantoor Brugge als kantoor Duffel, en bevinden zich in de provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en in mindere mate Limburg en Vlaams-Brabant.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over een sterk bouwtechnisch inzicht

 • Je kan gestructureerd en zelfstandig werken

 • Je communiceert vlot op verschillende niveaus

 • Je bent klantgericht, en vindt een goede service belangrijk

 • Je bent resultaatgericht, en streeft naar de beste oplossing voor alle partijen

 • Je bent stipt, punctueel en verwacht dat ook van anderen

 • Je hebt geen schrik om op de baan te gaan, doorheen gans Vlaanderen

Wat bieden wij jou?

 • Je komt terecht in een familiale KMO met een passie voor bouw en mensen, waarbij kwaliteit en innovatie voorop staan

 • Je krijgt de ruimte voor persoonlijke groei, ondernemerschap en een langdurige samenwerking

 • We bieden je een aantrekkelijk basisloon, aangevuld met heel wat extralegale voordelen

 • Wie gelukkig is, presteert beter. Je krijgt jouw plaats in een mooi team, dat dagelijks keihard werkt om hetzelfde doel te bereiken. Uiteraard maken we ook graag even tijd voor ontspanning rond de pingpongtafel, of op één van onze talrijke teambuilding events

 • De waarden kwaliteit, vertrouwen, samen en fier zijn een onderdeel van ons DNA

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier