Klantenbegeleider

in Duffel

Danneels wil mensen gelukkig maken met kwalitatieve woonprojecten die optimaal in hun omgeving zijn geïntegreerd.

We streven naar kwaliteit. In onze woningen, woonbuurten en onze job. Voor onze klanten, onze omgeving en voor onszelf. En dat doen we al bijna 50 jaar lang.

Kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid staan bij ons bedrijf steeds centraal. Kopen bij Danneels is dan ook investeren met vertrouwen.

http://www.danneels.be

Word jij onze nieuwe klantenbegeleid(st)er?


Als enthousiaste klantenbegeleider ben je de contactpersoon voor klanten die een woning gekocht hebben bij Danneels. Vanaf het moment dat de compromis is ondertekend bij onze verkoper, ben jij het aanspreekpunt voor onze klant. Hierbij zal je onze klant begeleiden bij de keuze van de materialen, doorheen het volledige bouwproces, tot aan de voorlopige oplevering.

Voor de klant ben jij bent het gezicht van Danneels, waardoor je grote invloed zal hebben op de klantenbeleving. Het is jouw prioriteit om de klant optimaal bij te staan en te ontzorgen, en steeds klaar te staan bij vragen en/of onduidelijkheden.


Hoe ziet het takenpakket eruit?


Concreet nodig je de klant uit voor de bespreking van de uitvoeringsplannen. Je zult de klant volledig ondersteunen in hun materiaalkeuze en volgt op dat ze tijdig de toonzalen bezoeken. Je bent verantwoordelijk voor de correcte berekening van offertes, ook voor de eventuele extra wensen van de klant. Opvolging van offertes, opmaak van verrekeningen, bespreken van planaanpassingen met klant of architect, en het plaatsen van bestellingen bij onderaannemers of leveranciers maken ook onderdeel uit van je takenpakket.

Gedurende het ganse bouwproces word je bijgestaan door onze projectcoördinator die zorgt voor de werfopvolging van onze verschillende bouwprojecten. Als klantenbegeleider vorm je de onmisbare schakel tussen de klant enerzijds en de projectcoördinator, die verantwoordelijk is voor de uitvoering op de werf, anderzijds.

In het voortraject van projecten zal je het ontwerpteam ondersteunen. Het nazicht van de ontwerpplannen behoort daarbij eveneens tot je takenpakket.  Verder zal je, wanneer nodig, ook nieuwe onderaannemers zoeken, aanpreken en aanschrijven.

Je coördineert alle activiteiten en blijft de klant begeleiden tot de laatste werken vakkundig en naar wens uitgevoerd zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je een affiniteit en een passie voor bouw van woningen en appartementen. Daarnaast ben je zeer klantgericht, commercieel en weet je hoe je klanten moet benaderen. Je hebt oog voor detail en kwaliteit en bent zowel praktisch als creatief ingesteld. Een kennis van AutoCAD, of andere programma's om plannen digitaal in te tekenen, is zeker een meerwaarde in deze functie. Je bent zeer communicatief, maar tegelijkertijd diplomatisch. Voor jouw klanten, wil je die extra stappen met plezier zetten. Je draagt klantenservice hoog in het vaandel, en beschikt over de nodige stressbestendigheid.

Wat heeft Danneels jou te bieden?

  • Je komt terecht in een groeibedrijf waar familiale waarden centraal staan, met een passie voor bouw en mensen waar kwaliteit en innovatie voorop staan.

  • Je krijgt de ruimte voor persoonlijke groei, ondernemerschap en een langdurige samenwerking.

  • Wij zijn een zeer stabiele en dynamische organisatie, die elke dag opnieuw naar nog beter streeft.

  • Je komt terecht in ons kantoor te Duffel waar je samen met je andere collega’s werkt aan de toekomst van Danneels.

  • We bieden je een markt conform salaris aangevuld met extralegale voordelen die in lijn liggen met je ervaring.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?