HR Verantwoordelijke

in Sint-Andries

Al sinds 1974 geldt Danneels als één van de specialisten in de ontwikkeling van nieuwe woon- en leefomgevingen. Danneels voert tal van verkavelingsprojecten uit, goed voor 300 bouwgronden en 140 woningen per jaar. Kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid staan bij ons bedrijf steeds centraal. Kopen bij Danneels is dan ook investeren met vertrouwen...

http://www.danneels.be

Als HR verantwoordelijke ontwikkel, implementeer, coördineer en organiseer je een coherent hr-beleid dat je samen met de HR Officer uitvoert.

Als lid van het management team bepaal je de strategie op HR-vlak. Deze door jou opgestelde strategie vertaal je naar concrete actieplannen die zich uiten in verschillende projecten (retentiebeleid, loonbeleid, aanwervingsprocedures, change management, fietsleasing, …).

Aan de hand van de laatste nieuwe trends binnen je domein, streef je naar een innovatief en vernieuwend hr-beleid waarmee wordt ingespeeld op de noden van de werknemers. Vanuit het perspectief van de medewerkers begeleid je de organisatie in de uitvoering van verschillende transformatie-projecten.

In deze functie rapporteer je aan de CEO en draag je de eindverantwoordelijkheid over het hr-team (1 persoon)

·         Je hebt een Bachelor of master diploma met minstens 10 jaar ervaring in een gelijkaardige functie

·         Je hebt een goeie mensenkennis en je bent gepassioneerd door HR.

·         Je bent communicatief en administratief sterk en je beschikt over een gezonde portie daadkracht.

·         Je bent discreet in omgang.

·         Je bent sociaal, flexibel en je kan omgaan met snel veranderende factoren.

·         Je bent een teamspeler met een positieve mindset.

·         Je komt terecht in een familiale KMO met een passie voor bouw en mensen waar kwaliteit en innovatie voorop staan.

·         De waarden kwaliteit, vertrouwen, samen en fier zijn een onderdeel van ons DNA

·         Je krijgt de ruimte voor persoonlijke groei, ondernemerschap en een langdurige samenwerking.

·         Wij zijn een zeer stabiele en dynamische organisatie, die elke dag opnieuw naar nog beter streeft.

·         Je komt terecht in ons kantoor te Brugge waar je samen met je andere collega’s werkt aan de toekomst van Danneels. Je werkt ook 1 dag per week vanuit ons kantoor te Duffel.

·         We bieden je een contract van onbepaalde duur en je kan rekenen op een correct salaris evenredig je ervaring.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier